Lidköpings AIK U

Referat: SK Höjden - Lidköpings AIK U

Vi gör säsongsdebut men får spela vår hemmamatch på Åby då Ruddalen är en arbetsplats.
LAIK kommer till spel och är förhandstippade av Bandypuls till att vara det starkaste laget i serien.

Vi börjar bra och Johan Olson gör 1–0 på hörna, fint inspelad av Klas Andén. Tänk att det blir mål på en fast situation när vi bara tränar på rink!
Vi håller upp spelet bra men LAIK kvitterar till 1–1 efter 24 minuter som också blir halvtidsresultat.
Vi har ett gott snack i halvlek och går ut till andra halvlek med en go känsla.
LAIK tar dock ledningen efter dryga fem minuter av andra halvlek till 1–2. Efter ytterligare fem minuter ökar de på till 1–3.
Men vi slutar inte att kriga på och trägen vinner. Axel Zettergren reducerar till 2–3 i minut åttioåtta, nytt mod!
Sedan ser Fabian Dahlin till att göra 3–3 i nittioandra minuten vilket också blir slutresultatet.
På det hela taget så är ett oavgjort resultat mot LAIK bra. Vi tar en pinne mot ett förväntat topplag och vi får en bra boost i vårt sjäkvförtroende.